Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско-сат времена испред средњеевропског).

 

днр лнр

21:47

 

Око 20:30 украјински окупатори су поново напали насеље Сосновское у Новоазовском рејону на југу ДНР.

 

Нешто раније око 19:30 украјински окупатори су отворили ватру и на Докучаевск. Према информацијама из војске ДНР оштећено је 7 стамбених објеката.

16:32

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за последња 24 сата 577 пута напале територију ДНР. Нападали су Зајцево и Широку Балку у околини Горловке, Спартак, Старомихајловку, Жабичево, Еленовку у околини Доњецка, Макејевку, Докучаевск, као и Саханку на југу ДНР. Током напада укупно је оштећено 16 стамбених објеката.

 

 

 

12:58

 

Током претходне ноћи украјински нацисти су поново нападали територију ДНР. Нападали су насеља Спартак, Старомихајловка и Александровка у околини Доњецка, Зајцево у околини Горловке, Макејевку, Докучаевск и Јасиновату. Током напада оштећено је укупно 14 кућа.

 

Народна милиција ЛНР саопштава да је број напада украјинских окупатора на ЛНР знатно порастао. Током претходног дана 11 пута је нападнута територија ЛНР. Под ватром су се нашли Веселогорловка, Калиново, Калиновка, Голубовское и Логвиново. Губитака на срећу није било.

 

 

Тагови: ; ;