Wizz Air је најавио увођење нових линија из Ниша ка Ајндховену у Холандији и Мемингену у Немачкој од 1августа. То значи да ће овог лета своју понуду са нишког аеродрома Константин Велики проширити на пет дестинација.

 

aerodrom-kon_523a4b8aed7a6

 

Директорка службе за односе са медијима Wizz Air Тамара Валоа је изјавила да је ова авиокомпанија одушевљена што може путницима из Ниша да понуди, поред већ најављеног Дортмунда од 20 августа, нове линије које ће допринети већем повезивању људи и повећању броја туриста у Србији.

 

„Август ће бити месец у коме ћемо имати много разлога за славље. Наше три нове линије до Немачке и Холандије прошириће највећу мрежу low-cost летова из Србије, омогућивши српским путницима већи избор дестинација за одмор или посао овог лета. У исто време ћемо подстаћи долазак страних туриста у Србију. Као једина авио компанија која лети из Београда и Ниша, радујемо се привлачењу још већег броја путника на наше летове из Србије. Они ће бити у прилици да лете са нама и да, уз ниске цене авио карата, искусе нашу сјајну услугу током лета за коју су заслужне управо наше српске колеге“, рекла је Валоа.

 

Карте за нове две дестинације су већ пуштене у продају по цени од 19,99 евра односно 2299 динара. Авиони ове компаније ће летети из Ниша понедељком и петком.

 

Сада са нишког аеродрома Wizz Air може да се лети на редовним линијама до Базела и Малмеа, 1августа се уводе линије до Ајндховена и Мемингена, а од 20 августа крећу летови за Дортмунд.

 

Од 4 септембра Ryanair креће са линијама ка Берлину, а крајем октобра и почетком новембра ка Дизелдорфу, Братислави и Милану.

 

 

Ката

Тагови: ; ; ;