Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско-сат времена испред средњеевропског).

 

днр лнр

20:52

 

Украјински терористи су вечерас око 20:00 напали контролни пунтк код Маринке. Према још непотврђеним изворима двоје цивила је рањено.

16:52

 

Према саопштењу Министарства одбране украјинсе снаге су за протекла 24 сата 385 пута напале територију ДНР. Нападале су Зајцево, Веселое, Докучаевск, Трудовское, Александровку, Јасиновату, Саханку, Сосновское и Коминтерново.

 

 

 

13:12

 

Народна милиција ЛНР саопштава да су украјинске снаге током протеклог дана 19 пута напале територију ЛНР. Нападали су Логвиново, Калиново, Калиновку и Рајевку. Губитака на срећу није било.

 

Украјински нацисти су синоћ од 19:30 до 03:00 нападали територију ДНР. Нападали су Докучаевск, Јасиновату, насеље Сосновское на југ републике, Трудовское и Алкесандровку западно од Доњецка и Зајцево у околини Горловке.

 

Министарство одбране је после два дана успело да извуче тело војника ДНР који је пре два дана погинуо у Зајцево. Уз помоћ руског центра за контролу и координацију примирја и у присуству представника мисије ОЕБС-а

 

Тагови: ; ;