Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско-сат времена испред средњеевропског)

 

днр лнр

18:37

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 500 пута напале територију ДНР. Нападале су Зајцево, Петровски и Трудовски рејон Доњецка, Еленовку, Абакумово, Јасиновату, Докучаевск, Саханку и Коминтерново. Током напада један војник ДНР је погинуо а једна жена, цивил је рањена.

13:33

 

 

Народна милиција ЛНР саопштава да су кијевске снаге током протеклог дана 4 пута напале НМ. Нападали су Калиновку, Желотое као и подручје споменика Кнезу Игору недалеко од Станице Луганске. Губитака на срећу није било.

 

Украјинске снаге су током претходне ноћи нападали и Петровски и Трудовски рејон Доњецка, као и насеља Абакумово и Еленовка у околини Доњецка. Такође су нападали Докучаевск и Јасиновату и насеља Саханка и Коминтерново на југу ДНР. Током напада оштећене су две куће а напади су трајали од 23:00 до 02:00-

 

 

 

 

Тагови: ; ;