Чланови сталне делегације Скупштине Србије у Парламентарној скупштини НАТО и експертска делегација Северне алијансе закључили су да треба грађанима објаснити зашто је потребна сарадња са НАТО

 

sastanak-nar-skupstina,nato

 

Србија и НАТО морају да допринесу да се однос јавности у Србији према сарадњи са Алијансом промени и да се грађанима објасни зашто је та сарадња потребна.

 

Ову поруку послали су чланови сталне делегације Скупштине Србије у Парламентарној скупштини НАТО и експертска делегација Северне алијансе, после данашњег састанка.

 

Експертска делегација НАТО допутовала је у Београд да би се уверила како се примењује Индивидуални акциони план партнерства између Србије и НАТО.

 

Шеф делегације нашег парламента у НАТО Драган Шормаз истакао је да је Скупштина, у претходном сазиву, све споразуме са НАТО разматрала на пленуму и усвајала их једногласно.

 

Он је упознао делегацију НАТО са парламентарном контролом и надзором над радом служби безбедности, као и радом Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за контролу служби безбедности.

 

 

 

Новости

Тагови: ; ;