Корисници друштвених мрежа предложили су председнику украјинског парламента Андреју Парубију да «насипа» ново полуострво уместо Крима, пише Экономика Сегодня.

 

seiner krim

 

 

 

На тај начин корисници друштвених мрежа су прокоментарисали изјаву губернатора Севастопоља Сергеја Мењаила који је,коментаришући Парубијеву изјаву о повратку Крима предложио да се украјини врати стари рибарски брод под називом «Крим» за кога је мало рећи да се налази у лошем техничком стању.

 

Руски корисници друштвених мрежа предложили су Парубију да «насипа ново полуострво» аналогно са историјском измишљотином да су Украјинци ископали Црно море.

 

Подсетимо поводом Дана морнарице украјински спикер парламента Андреј Парубиј изјавио је да је Украјина поморска земља и да ће украјинска војска вратити полуострво Крим заједно са војно-поморским базама које се налазе на полуострву.

 

Реагујући на Парубијеву изјаву губернатор Севастопоља Сергеј Мењаило изјавио је да ако Украјинци, кад говоре о повратку Крима мисле на истоимени запуштени рибарски брод, да се власти полуострва томе неће супротстављати. Све остало, тврди губернатор Севастопоља су фантазије и предизборна обећања украјинских политичара која, већ трећу годину, «успешно» реализују.

 

 

ВЕДРАН

Тагови: ; ;