Немачки први канал ARD, познат по својим русофобним, фингираним филмовима о руским спортистима и допингу показаће данас свој фингирани филм о агенцији NEWS FRONТ као бившем «Југоисточном фронту» представљајући их као главне агенте Путина у информативном рату против запада.

 

04-07-23

 

Филм ће бити бити приказан под називом «Игра сенки-необјављени рат Путина против запада».

 

04-07-24

 

Руководилац «News Front-а» Константин Книрик овако је прокоментарисао најаву филма.

 

«Судећи по најави филма они прате нас већ дуже време»- написао је на својој Фејсбук страници Книрик. «Наравно, за нас је то признање нашег рада.  ARD који је недавно био трибуна измишљотина на рачун наших спортиста и допинга. Сада се баве нашим радом. Тако да смо ми стали на исту раван са нашим спортистима».

 

Према Книрику ARD ће објавити «блокбастер» за своју широку аудиторију,међутим зашто се интересују за мале информативне агенције остаје непознато.

 

 

 

«И ко то нама говори да ми губимо информативни рат?»- рекао је Книрик додајући да се број сарадника може избројати на прсте.

 

«Државни немачки канал који има финансије изражене у милијардама само од ЦИА није могао да се супротстави истини коју објављују три човека. Зато што је истина увек истина»- написао је Книрик.

 

Константин Книрик изразио је уверење да се наша агенција креће у правом смеру самим тим што су немачке тв станице почеле да скрећу пажњу на наше вести.

 

«Хиљаде људи из Немачке и других европских земаља нам дневно упућују речи захвалности због истине коју им шаљемо на разним светским језицима. Жао нам је што Анастасија Шкитина као главни уредник наше верзије на немачком језику неће моћи ускоро да путује у Немачку»- написао је Книрик.

 

04-07-25

 

На крају он се захвалио целој аудиторији пројекта «News front» на подршци у информационој арени.

 

 

 

 

 

 

Тагови: ;