Јутјуб канал српске верзије News Front-а- Србија, хакован је и сви видео снимци су обрисани, саопштила је уредница News Front-а Србија Оксана Сазонова на друштвеним мрежама.

 

Channel NEWS FRONT - 3

 

«Драги пријатељи, морам да вас обавестим да је YouTube канал «News Front — Србија» хакован и да су сви материјали обрисани са канала. Знамо да су то урадили хакери из Украјине тачније из Лавова. Написали су на Твитеру да су они за «Србију без руске пропаганде» што значи без мишљења политичара, политиколога, активиста из Србије и Црне Горе, без демонстрација и осталог материјала снимљеног на лицу места, који смо имали на нашем каналу.

На срећу, најважније смо ставили и на основном каналу руске верзије портала, тако ништа није изгубљено. Сам сајт има добар систем безбедности, ни на минут ништа му није било, настављамо са радом.


Могу рећи да то означава огромну пажњу западних структура према Србије. Украјина није држава, већ територија окупирана од стране Запада коју он и користи за овакве диверзије. Да ли за то требају још докази, кад су мене ставили на листу «криминалаца» у Украјини због рада за Србију?! Не дозволите да се нешто слично уради и са вама…


Захваљујем се браћи бившим Русима на признању вредности наше активности. Настављамо, само бићемо још пажљивији».

 

Тагови: ;