Малик Обама, полубрат по оцу Председника САД Барака Обаме, се јавно у интервјуу за New York Post изјаснио да ће на председничким изборима у новембру гласати за Доналда Трампа.

 

1

 

„Мени се свиђа Доналд Трамп јер говори отворено. „Учинити Америку поново великом” је одлична парола. Волео бих да се са њим сусретнем”, рекао је Малик, који се тренутно налази у Кенији, али планира да се врати у САД да би гласао на председничким изборима.

 

Око Хилари, коју подржава његов полубрат Обама, га је највише изиритирала препорука директора ФБИ Џејмса Комија да се против ње не покреће кривични поступак, иако је као државни секретар за службену преписку користила свој приватни сервер.

 

obama-brother_3357224b

 

Такође не крије и да је разочаран оним што су САД учиниле Пуковнику Моамеру Гадафију, кога је називао једним од својих најбољих пријатеља.

 

„Ето, уклонили су Гадафија, а у Либији није боље. Мој брат и државна секретарка су ме разочарали поводом Либије”.

 

„Ух, Малик, брат Председника Обаме, само што је изјавио да ће за мене гласати! Изгледа да се Председник САД према њему понео лоше као и према свима осталима”, искоментарисао је ову изјаву на свом Твитер налогу Трамп.

 

Ката

Тагови: ; ; ;