Доналд Трамп је јавно је оптужио учеснике конгреса Демократске партије да намерно улепшавају ситуацију у земљи и да игноришу проблеме са којима се Американци суочавају.

 

445

 

„Хилари Клинтон и демократи су на свом конгресу говорили о свету који не постоји. О свету у коме сви у САД наводно имају посао, у коме нема тероризма екстремних исламиста, у коме су државне границе поуздано заштићене, у коме хиљаде невиних Американаца не страдају због криминала у градовима попут Балтимора и Чикага“, рекао је Трамп.

 

„У фантастичном свету демократа нема никаквих проблема када Клинтонова, прекршивши закон, користи свој приватни сервер са пуно тајних информација на који може да упадне свако. У том свету Клинтоновој прети затвор само када уклони са тог свог сервера 33 000 електронских писама о јоги и организовању свадбених церемонија“, циничан је Трамп.

 

Он сматра да су демократе побегле од борбе са «исламском државом», покушавајући да игноришу чињеницу да су се баш због Клинтонове у Сирији, Либији и Египту догодиле катастрофе.

 

Ката

Тагови: ; ; ; ;