Једна особа је погинула, а четири је рањено у центру тексашког града Остин, када је дошло до одвојених пуцњава на две локације.

 

Ostin-t

 

 

 

Полиција у Остину је саопштила да је у центру тог тексашког града дошло до одвојених пуцњава на две локације и да има више жртава, а навела је и да су обе локације сада безбедне.

 

Локални медији су објавили, позивајући се на медицинско особље, да је више особа рањено и да су најмање три међу њима пребачене у локалну болницу, док је једна особа убијена, и то жена од 30-ак година, преноси Ројтерс.

 

Полиција је путем Твитера и Фејсбука нешто пре 03.00 сати по локалном времену објавила да је у току пуцњава у центру и упозорила грађане да не излазе на улице, јавио је АП.

 

Полиција је пола сата касније, такође у поруци на Твитеру, саопштила да је дошло до одвојених пуцњава на две локације у истој четврти главног града Тексаса и да у инцидентима има више жртава.

 

«Обе локације су у овом тренутку безбедне», наводи се у поруци остинске полиције, преноси британска агенција, уз напомену да се за сада не зна колико је људи упуцано.

 

 

РТС

Тагови: ;