Ако кандидат Демократске странке Хилари Клинтон постане председник САД, уништиће земљу, каже амерички глумац Чак Норис за портал WND.

 

1chuck

 

Глумац који је познат противник демократа, подржао је републиканског кандидата Доналда Трумпа и позвао чланове странке милијардера на јединство.

 

«Ако републиканци не наступе као један, ми ћемо дефинитивно изгубити на председничким изборима, а самим тим изгубићемо и много чланова Конгреса и места у Сенату», објаснио је он.

 

«Демократе ће доминирати Конгресом, као и у председништву, Бог зна колико дуго. А најтужније је да ће места у Врховном суду окупирати људи које именовује Хилари, а њихове одлуке ће у наредној деценији, наравно, уништи оно што је остало од наше државе», каже Норис.

 

 

Како глумац предвиђа,Трумп би као председник могао да помогне људима којима је помоћ најпотребнија. Зато би он желео да види се републиканцима придруже независни бирачи, као и они који су изгубили поверење у Демократску партију.

 

Према анкети Си-Ен-Ена и ОРЦ-а, након републиканске конвенције, која је одржана од 18. до 21 јула, Трамп је постао популаранији од Клинтонове. Милијардер је испред бившег државног секретара за 3 одсто (48 одсто у односу на 45) у одсуству других кандидата. Из ових података произилази да је на страну Трумпа прешло више бирача без партијске преференције (46 одсто на страни Трумп и 28 одсто на страни Клинтонове).

 

Чак Норис већ дуго активно подржава десничарске снаге. Он је у више наврата подржао становнике Тексаса у свом настојању да успоставе независну државу на територији САД, дао донације Републиканској странци и критиковао многе демократске политичаре, укључујући и актуелног америчког председника Барака Обаму.

 

 

Тагови: ; ; ; ; ; ; ;