Председник СНП изјвио да званична Хрватска и магазин „Глобус” промовишу оство Паг као место лудих журки и представљају га бисером хрватског туризма, скрнавећи сећање на поклане Србе и Јевреје

 

Hrvatska Gej, gay Croatia, Хрватска геј

 

Председник Српске народне партије Ненад Поповић изјвио је данас да званична Хрватска и магазин „Глобус” промовишу оство Паг као место лудих журки и представљају га бисером хрватског туризма, не помињући ни једнога тренутка да су на то острво, у време НДХ, довођени Срби и Јевреји који су монструозно убијани и бацани у море.

 

Хвалећи се планским развојем Пага као места за баханалије, фестивале ди-џејева и гејева, званични Загреб скрнави сећање на поклане Србе и Јевреје, који су заувек својом крвљу обојили тај део Јадрана, и прећуткује постојање једног од најмонструознијих нацистичких стратишта у систему логора Госпић-Јадовно-Паг, навео је Поповић.

 

Да ли промовисање Пага у туристички понос Хрватске, значи да ускоро можемо очекивати да се у Јасеновцу отвори комплекс дискотека? Можемо ли уопште замислити шта би се догодило када би се у Аушвицу рекламирао фестивал ди-џејева, упитао је Поповић.

 

 

Он је истакао да га од европске Хрватске више ништа не може изненадити, па чак ни отворено ругање над закланим Србима и Јеврејима.

 

СНП позива званични Београд да енергично устане против повампирења нацизма у Хрватској и да учини све да заштити преостали српски народ у Хрватској.

 

 

 

 

 

(Новости)

Тагови: ; ; ; ; ; ; ; ; ;