Афшин Ратанси је разговарао са оснивачем Викиликса Џулијаном Асанжом о томе како недавно цурење «DNC» поште нема везе са Русијом. Такође је разговарао о томе какве су везе Хилари Клинтон са «Исламском државом», Саудијском Арабијом и Русијом?

 

Фото: Правда
Фото: Правда

 

 

Клинтон, Саудијска Арабија и терористи

 

«Влада САД је у време када је Хилари Клинтон била задужена за спољну политику користила Либију као канал да се оружје дотура терористима у Сирији. То је доказано, не само по сировим материјалима, него и од стране истраживача у САД, од којих су неки извештаји објављени чак и у «Њујорк тајмсу».

 

«Пре свега «Ла Фарж», гигантска транснационална компанија која је умешана у послове у Сирији. Постоји више од 350 преписки електронске поште «Ла Фаржа» у вези Сирије. Истраживање «Ле Монда» је открило да су они новцем плаћали «Исису» ангажовање, порезе, као и за њихове активности у појединим областима.

 

«Новац из «Ла Фаржа» је 2015. и 2016. ишао у фондације Клинтон. Заправо постоји дугорочна веза између «Ла Фаржа» и Клинтонове која је била члан управног одбора.

 

«Постоји опсежни однос између Хилари Клинтон и Саудијске Арабије, између фондације Клинтон и Саудијске Арабије. Саудијска Арабија је вероватно највећи појединачни донатор Клинтон фондације и могли сте видети политику Клинтонове о извозу оружја када је била државни секретар и када је фаворизовала Саудијску Арабију. »

 

 

Тагови: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;