Пољска полиција је прекинула заводничку каријеру најстарије познате фаталне заводнице, бакице старе 80 година, која је више од шест месеци заводила, опијала и пљачкала заљубљене мушкарце широм Пољске.

 

20160808162212_382269

 

Бака Јањина је своје жртве тражила у огласима са брачним понудама и на сајтовима за упознавање. Када би успела да заведе постарије Пољаке, долазила би на романтичну вечеру код њих кући, убацивала дрогу у јело или пиће и нестајала са новцем и драгоценостима, а са ојађеним удварачимма би прекидала сваки контакт.

 

„Прикупљени докази показују да је покраденом мушкарцу сипала успављујуће средство у јело. Када је изгубио свест, опљачкала му је стан и украла предмете у укупној вредности око 2000 евра”, рекао је пољској приватној телевизији TVN24 портпарол тужилаштва у Тарнову на југу Пољске, Аркадијуш Бара.

 

Полицијска потрага дуга за фаталном заводницом је почела захваљујући истрази случаја 78годишњег Пољака који је подлегао чарима заводљиве баке Јањине, јавља Бета.

 

Бака заводница је признала да је била на љубавним вечерама код покрадених Пољака али категорично пориче да има било какве везе са крађом.

 

Због тога што нема стално пребивалиште и с обзиром да је и раније осуђивана за провале и преваре, баки Јањини прети казна затвора од дванаест година.

 

Ката

Тагови: ; ; ; ;