Званични Трампов представник Катрин Пирсон је изјавила да се његов изборни штаб прибојава фалсификовања и подметања на председничким изборима, рекавши да је то веома вероватно и да председнички кандидат Републиканске партије и његов штаб већ дуже време зазиру од превара и нерегуларности.

 

xw_1212043

 

„И неуспешни The New York Times је сада почео и да измишља. У његовим текстовима о мени увек постоје позивања на непостојеће анонимне изворе. То је до крајности нечасно“, каже Трамп, регујући на текст Меги Хаберман и Алекса Бернса у коме су га назвали смушеним, неспособним за договор и за учење на сопственим грешкама, позивајући се на анонимне изворе.

 

The New York Times у истом тексту тврди да су му Трампови саветници открили да је републикански председнички кандидат човек кога је немогуће нечему научити, да виче на помоћнике и да је Трамп у последње онемоћао, да се разочарао и да су га из колотечине избациле неке нијансе политичког процеса.

 

„Када би одвратни и помитљиви медији о мени писали само објективно и када не би мојим речима давали лажни смисао, ја бих испред Хилари Клинтон већ био 20%“.

 

Ката

Тагови: ; ;