Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско-сат времена испред средњеевропског)

 

днр лнр

23:04

 

Народна милиција ЛНР саопштава да су кијевски нацисти напали контролни пункт НМ у Станици Луганској у непосредној близини споменика Кнезу Игору. У овом моменту нема информација о евентуалним жртвама а према последњим информацијама напади и даље трају.

 

 

 

19:35

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјински нацисти су за протекла 24 сата 698 пута напали територију ДНР. Нападали су Зајцево, Спарта, Веселое, Докучаевск, Петровски рејон и Александровку насеља на југу ДНР Белокаменка, Новомарјевка, Сосновское, Саханка и Коминтерново. Током напада теже је рањен један припадник војске ДНР док је 14 стамбених објеката оштећено.

 

13:14

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су током претходног дана украјински нацисти 4 пута напали позиције НМ у рејону Калиновке, Калинова и споменику Кнезу Игору.

 

Нацисти нису мировали ни у ДНР. Нападали су Зајцево, Старомихајловку, Петровкски, Кировски и Кијевски рејон Доњецка, као и насеља Нова Марјевка и Старомарјевка на југу ДНР.

 

 

Тагови: ; ;