Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић истакао је на данашњој конференцији за новинаре да српски радикали најоштрије осуђују државни врх Републике Србије због топле добродошлице и црвеног тепиха са којим су дочекали осведоченог српског непријатеља Џозефа Бајдена.

 

nemanja-sarovic

 

Шаровић је подсетио да су радикали одржали протест пре два дана и подсетили читаву јавност у Србији на само неке од бројних фашистичких изјава Џозефа Бајдена које су биле усмерене против српског народа. Он је додао да је Бајден један од главних промотера независности Косова и Метохије и доказани српски непријатељ.

 

Упркос овим информацијама, државни режим га је дочекао уз највише почасти и покушао да убеди све грађане Србије како је он, наш велики пријатељ.

 

Шаровић је навео да је тим чином државно руководство Републике Србије лупило је шамар свим грађанима Србије и још једном убило све оне који су страдали током злочиначке НАТО агресије.

 

Српска радикална странка једина је организација на политичкој сцени која је смогла снаге и храбрости да организује протест и да позове српску дијаспору у Америци да гласа за Доналда Трампа, јер нема горег решења од континуитета доласка на место председника Америке Хилари Клинтон и Џозефа Бајдена.

 

Шаровић је осудио домаће медије који готово да нису извештавали о скупу Српске радикалне странке и истакао да су много озбиљније и опширније репортаже приредили светски медији (Ројтерс, Вашингтон пост и многи други).

 

Радио-телевизија Србије је протесту српских радикала посветила свега десетак секунди, чиме је доказано да ова телевизија ради у служби режима а не у служби истинитог информисања грађана Србије.

Информативна служба СРС

Тагови: ; ;