У Немачкој је покренута петиција за излазак Саксоније из састава Немачке и уједињење са Русијом, преноси Stern. Према мишљењу аутора иницијативе Ренеа Рејмана у Немачкој се «полако али сигурно пооштрава омча полицијске државе и диктатуре ЕУ».Људи не желе да их безумни банкари и разни гангстери користе као копља у својој конфронтацији са Русијом, уверен је он. Иницијатор петиције позива се на «изградњу будућности у складу са разумним немачким и руским интересима».

 

Migrants and their children walk in front of buildings in a refugee camp in Hameln (Hamelin) Lower-Saxony, Germany February 1, 2016.  REUTERS/Nigel Treblin   - RTX24W8R

 

Немачка организација под називом «Пропутинска партија» поставила је петицију на change.org и оpenpetition.de са захтевом да се Слободна држава Саксонија одвоји од Немачке и припоји Русији, У тексту се наводи:

 

«Као што све више и више видимо не постоји више ништа што би могло зауставити комитет диктатуре ЕУ! Забрана слободе говора и демонстрација не оставља нам више времена! Већ сутра ћемо живети у диктатури!»

 

 

Као што се види иза петиције стоји извесни Рене Рејман, сматра аутор чланка Нил Круз. Паралелно са овом он је поставио још једну петицију: «За стварање Немачко-Руске Федерације». У марту он је основао петицију под насловом; «Немачки грађани и предузећа траже од Русије да им обезбеди територију на којој би основали Немачку државу која би касније са Русијом потписала споразум о ненападању.

 

«Москва већ има искуства са закључивањем оваквих споразума»- алудира Круз.

 

Осим тога, сматра Рејман не само Саксонија него и цела Немачка треба да се окрене истоку. Према његовим речима «»петља полицијске државе и диктатура ЕУ полако али сигурно» уништава будућност Немачке под претњом чланством у ЕУ и НАТО. Људи не желе да их безумни банкара, гангстери и корумпирани политичари користе као «копље» у сукобу са Русијом.

 

«Градимо будућност у складу са разумним немачким и руским интересима»- позива Рејман.

Тагови: ; ; ;