Доналд Трамп се, на законом предвиђеном брифингу са најелитнијим сарадницима тајних служби САД, сусрео са специјалистима америчке шпијунаже за Русију.

 

tramp-640x427

 

Том приликом је поменуо и Председника Руске Федерације Владимира Путина.

 

„Његов рејтинг је 82%. То су утврдиле различите анкетне организације, од којих неке имају седиште у САД. Ако мене Путин назива блиставом личношћу, ја то доживљавам као комплимент. Само, то му ништа неће донети. Ја сам специјалиста за преговарање“, рекао је Трамп на брифингу тајних служби.

 

„Ако он о мени говори лепо и ја ћу о њему говорити лепо. Већ сам говорио да је Путин прави лидер“, додао је кандидат за Председника САД, додајући да ће, ако постане Председник САД, имати добре односе са Путином и веома добре односе са Русијом.

 

По његовом мишљењу, Обама сноси одговорност за погоршане односе између САД и Русије.

 

„Пажљиво сам пратио сусрет Обаме и Путина на самиту Г-20 у Кини. Обојица су изгледали као да међу њима није све у реду. Вашингтон треба да побољша односе са Москвом да бисмо се заједно борили против «исламске државе». Зар не би било добро да са Русијом имамо такве односе да заjедничким снагама истерамо душу из «исламске државе»?!“, питао је Трамп специјалисте.

 

Ката

Тагови: ; ; ;