Породица Стојановић живи у тешким социјалним и економским условима, са оболелим дететом које чека на заказану операцију у Београду, за шта је било потребно обезбедити више од две хиљаде евра.

 

srbin-vlasnik-radnje

 

Како су забележиле сигурносне камере на продавници, десетак наоружаних маскираних пљачкаша обило је објекат прексиноћ, око два часа иза поноћи и поред новца изнели су и цигарете, жваке, чоколаде и осталу, угравном прехрамбену робу.

 

«Страхујући од пљачке које су учестале у последње време у овом делу Поморавља, обезбедио сам објекат сигурносним камерама и алармом, који се укључио током провале. Међутим, нисам смео да изађем, јер су напољу били наоружани људи», изјавио је за ТВ Пулс власник продавнице Зоран Стојановић.

 

 

Случај је пријављен полицији која је извршила увиђај.

 

«Гњиланска полиција ми је рекла да сумњају да је реч о организованој криминалној групи из Приштине, која ових дана хара гњиланским крајем пљачкајући шта стигне», указао је Стојановић.

 

 

Продавница власника Зорана Стојановића из села Понеш, у општини Гњилане, опљачкана је у ноћи између чтвртка и петка. Украдена роба и новац у вредности од око 1.000 евра.

 

То је једина трговинска радња у којој се мештани снабдевају основним животним намирницама.

 

 

 

 

РТС

Тагови: ; ;