Амерички медији процењују да ће председничка кампања Хилари Клинтон бити угрожена због њеног падања у несвест на церемонији одавања поште жртвама 9/11.

 

1

 

По процени листа, велику грешку је направио њен изборни штаб који је тек сат и по након догађаја објавио да се све догодило наводно због превелике врућине и што је новинарима забрањено да прате Клинтонову.

 

„Свиђало се то Клинтоновој или не, епизода са „прегрејавањем“ се догодила у веома неповољно време по њу. Поготово што је пажњу новинара пре неколико дана привукао њен кашаљ. Ако је до сада могла да се шали поводом питања о свом здравственом стању, после случаја са „прегревањем“ то је постало практично немогуће“, пише лист.

 

„Кроз 58 дана ћемо бирати човека који ће руководити земљом у наредне четири године. Клинтонова је један од два претендента и то са реалним шансама да победи. Међутим, после овога што се догодило, више нису довољна уверавања да је са њеним здравственим стањем све у реду“, категоричан је лист.

 

Лиза Бардак, лични лекар Хилари Клинтон је објавила да је њен кашаљ био последица алергије, а да је јуче осетила слабост зато што има упалу плућа.

 

Колико оваква ситуација погодује републиканцу Доналду Трампу, показаће нове анкете популарности кандидата за Председника САД.

 

Ката

 

Тагови: ; ;