Кампања какву води Демократски фронт (ДФ) није до сада виђена у Црној Гори, а њена завршница биће победа на изборима, поручио је у функционер Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић на синоћном скупу у Никшићу.

 

14333004_1202679896471685_5647315844873304240_n

 

Он је казао да људи траже да се учлане у Фронт, јер су увидели да их је Демократска партија социјалиста (ДПС) из године у годину варала, преноси ИН4С.

 

„У редовима ДПС-а је паника која је из дана у дан све очигледнија, због чега нас Мило Ђукановић и Душко Марковић питају за нашу кампању, за наше спотове“, рекао је Кнежевић и позвао Ђукановића и Марковића да и они окупе толико младих и достојанствених људи.

 

 

Он је казао да челнике Фронта „стално прате Ђукановићеви шпијуни“ и поручио да би уместо тога боље било да су спречили убиство које се десило у Спужу и да рјешавају друга убиства по Црној Гори.

 

Говорећи о спољној политици коју ће, како је казао, водити након победе на изборима, Кнежевић је истакао да Фронт не крије ни сада да воли све градове у Црној Гори, али и Београд, и да због тога „нема потребе да шаљу своје шпијуне да нас прате“.

 

„Фронт ће водити избалансирану спољну политику и прва одлука наше Владе, коју ћемо формирати 17.октобра, биће укидање санкције Русији и повлачење срамне одлуке о признавању Косова“, рекао је Кнежевић.

 

Он је најавио да ће њихова прва међународна посета бити „ где друго до код браће у Београд, да им пошаљемо поруку да су Црна Гора и Србија двије независне државе које желе да граде најбоље односе у региону и учине све да тај простор буде место просперитета и напретка“.

 

Кнежевић је рекао да ће ДФ водити избалансирану политику и око учлањења Црне Горе у НАТО, и организовати референдум на коме ће грађани слободно одлучити о односу према том савезу.

 

Тагови: ; ;