После данашњих насилних протеста миграната у центру Београда, међусобних туча и грубих насртаја на грађане Србије, тражим од државних органа да најхитније спроведу безбедносне мере заштите деце, жена и свих становника, како се наша земља не би претворила у полигон за дивљање џихадиста, изјавио је председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић.

predstavljanje-gradskog-odbora-snp-beograd-101-620x350-1

У маршу кроз Београд уз пратњу полиције, није било деце и жена миграната, што доказује оно на шта већ дуго упозоравам — да су више од 95 одсто миграната мушкарци и да «највећи део њих има искуство терориста, криминалаца и ратника са Блиског истока», навео је Поповић у изјави за јавност.

 

«Ко год је до данас имао илузију да грађани Србије нису угрожени дивљачким протестима који тек могу ескалирати у експлозију насиља по читавој земљи, сада мора бити уверен у то да је на сцени спровођење плана Европске уније да Србија постане резервна домовина за десетине и стотине хиљада миграната», сматра лидер СНП-а.

 

Грађанима Србије је добро познато да више од годину дана упозоравам на овакав сценарио и да тражим бескомпромисне мере у циљу заштите кључних државних и националних интереса, навео је Поповић.

 

Према његовим речима, данас нема важнијег задатка од безбедности сваког детета, сваке жене и сваког грађанина Србије од опасности да постану таоци миграната у рођеној земљи и грађани Србије не смеју живети у страху, док остале земље ЕУ подижу зидове и блокирају границе.

 

«Зато тражим да се одмах херметички затворе све границе, да се подигне зид на граници са Македонијом и да се сви мигранти протерају из Србије, као што би се учинило са сваким страним држављанином који је у нашу земљу ушао илегално, без икаквих докумената», рекао је Поповић.

 

 

РТС

Тагови: ;