Сенатор Берни Сандерс, који је изгубио номинацију за председничког кандидата под сумњивим околностима, ипак се поново заложио за избор Хилари Клинтон за Председника САД.

 

bernie_2

 

Он сматра да је његов посао сада да подржи своју некадашњу супарницу јер је, по његовом дубоком уверењу, Трамп катастрофа за САД.

 

«Желим да људи гласају по својој савести, али мислим да су ово веома важни избори. Мислим да би Доналд Трамп био катастрофа за ову земљу. Ако погледате проблеме који погађају обичне људе, било то повећање минималне плате, обнова наше инфраструктуре, проширење здравствене неге или реформе школства, нема сумње да је Клинтонова далеко супериорнији кандидат», рекао је Сандерс.

 

«Не мислим да је то кандидат кога желимо да изаберемо за Председника. Видите, ја имам седморо унучади и четворо деце. Не желим да они расту у земљи чији је Председник Трамп. Ако ме питате да ли бих се радије кандидовао за Председника, одговорио бих позитивно, али сам изгубио и сада морам да урадим све да Клинтонова буде изабрана за Председника», додао је он.

 

Ката

Тагови: ; ; ;