Демократска заједница звана Европска унија је Србији поставила УЛТИМАТУМ (демократски, европски, нема шта) да се одрекне имовине на Косову у корист терористичке државе Косово.

 

Марко Ђурић прети напуштањем функције преговарача ако Влада Србије ово прихвати, а Вучић најављује тешке дане и тешке одлуке што, знамо већ, значи да је спреман да прихвати. Ово би била већа издаја него само потписивање Бриселског споразума. Мир и стабилност не могу бити увек бити изговори за доношење издајничких одлука. Политика је за мале народе често избор између два зла, то је разумљиво, али некада треба рећи НЕ том избору.

 

Да, Србији треба 20 година мира да поправи 5% онога што су досманлије уништиле, али то не значи да зарад мира треба да прихвата све. У ситуацији јесмо да нам немирима могу правити уцене, али ово није ултиматум раван оном из Рамбујеа за потпуном окупацијом Србије, те је ултиматум који се може одбити уз одређену дозу храбрости.

 

Џабе нам и повратничко насеље Сунчана долина код Звечана, које смо почели да правимо, џабе нам и што нисмо престали да финансирамо српске инсититуције, џабе нам 100 споменика Лазару да дигнемо на Косову, ако се одрекнемо свога.

 

Храброст је врлина душе да се каже НЕ када ситуација од вас захтева ДА.

 

 

 

Фејсбук статус Ненада Узелца

 

 

Тагови: ; ; ; ; ; ;