Младен Грујичић одговорио је преко свог Фејсбук профила на увреде Ћамила Дураковића.

 

grujicic

 

Статус Младена Грујичића у целини гласи:

«Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске ударце, што је одлика недовршене и површне личности, знања на нивоу средњошколаца.

 

Ја га јавно позивам да покаже своју диплому и образовање. Позивам га да покаже своје радно искуство и своје стваралаштво у било којој сфери живота.

Мене жели поистоветити са Војиславом шешељем, најмлађим др наука у бившој СФРЈ, а мислим да није прочитао ниједну његову књигу.

Ћамил је човек склон аферама, од шаторског насеља до крађе струје, контроверзна личност која се приказује у скроз другом издању него што јесте, тип особе склоне манипулацијама и измишљањима.

Његове карактерне црте далеко су од идеје истинске мултиетничности човјека чији је идол Насер Орић, који је предводио убице мог оца и моје фамилије.

Он не жели да се суочи са реалношћу, и ја га позивам да прихвати пораз и пружи руку, да попијемо кафу и да идемо заједно политиком развоја Сребренице.

Плашим се да он медијским ратом покушава да изазове неке нове шаторе и одлазак Бошњака са ових простора. Није Ћамил Сребреница, нити је Ћамил бошњачки народ.

Ја сам оно што јесам, а вријеме је суд оног што сам обећао народу. Зато позивам Бошњаке на договор, да идемо даље и почнемо да радимо.»

 

БН ТВ

Тагови: ; ; ;