Разлика између кандидата Коалиције за Сребреницу Младена Грујичића и независног кандидата за начелника те општине Ћамила Дураковића након најновије обраде података у Главном центру за бројање гласова у Сарајеву смањена је на 778 гласова.

 

durakovic-2

 

Међутим, како је за Радиосарајево.ба рекао актуелни начелник општине Сребреница Ћамил Дураковић, Младен Грујичић који је био кандидат српских странака за начелника Сребренице победио је на Локалним изборима 2016. у овој општини.

«Нисам очекивао знатно друкчију разлику у гласовима и већ сада могу рећи да је Младен Грујичић нови начелник у Сребреници. Међутим, сачекаћемо понедељак да се потврде изборни резултати», рекао је кратко Ћамил Дураковић за Радиосарајево.ба.

 

Подсећамо, планирано је да Централна изборна комисија БиХ у понедељак, 17. октобра утврди резултате локалних избора у БиХ одржаних 2. октобра, а након што се преко викенда обраде преостали гласови пристигли путем поште, с биралишта у одсуству, од бирача који су гласали путем мобилних тимова, у дипломатско-конзуларним представништвима, те на непотврђеним гласачким листићима.

 

 

БН ТВ

Тагови: ; ; ;