ДПС ће победити на изборима на којима се одлучује да ли ће Црна Гора бити чланица ЕУ и НАТО, или руска колонија, поручио је лидер те партије Мило Ђукановић на завршној конвенцији одржаној у Спортском центру „Морача“ у Подгорици.

 

milo-djukanovic-ђукановић

 

Ђукановић оценио је да се листа коју предводи сигурним кораком приближава победи европске Црне Горе, преноси РТЦГ.

 

„На овим изборима се бране све вредности за које смо се изборили пре десет година. Свима је јасно да се 16. октобра одлучује о судбини државе, а не само бира власт. Одлучује се хоће ли Црна Гора бити чланица ЕУ или руска колонија. На овим изборима се показује ко је за одбрану, а ко за издају Црне Горе. Дакле, Црна Гора или они, европске интеграције или они“, поручио је Ђукановић.

 

 

Опозиција би, каже Ђукановић, уколико освоји власт, одустала од евроатлантских интеграција и одустала од самог европског пута.

 

„Ипак, признајемо да је СДП са својим квазилидером најгори производ владавине ДПС-а. Након двадесетогодишње заветрине код ДПС-а окренули су леђа ради пар мандата“, поручио је Ђукановић.

 

 

Лидер ДПС-а је казао да је ово историјска прилика да поразе оне који желе да осујете чланство у Европској унији и НАТО-у.

 

„Не дамо државу, не дамо Црну Гору. Сви који би хтели да је сруше нека знају да је стасала црногорска младост да заштити биће Црне Горе. Чврсто верујем да ћемо у недељу наставити сигурним кораком путем политичке стабилности и бољег живота. Да је вечна Црна Гора“, поручио је Ђукановић.

 

 

 

 

Извор

 

Тагови: ; ; ; ;