Нико из опозиције није имао било какав контакт са Братиславом Дикићем, саопштило је председништво Демократског фронта поводом хапшења Братислава Дикића.

 

dikic-2

 

«Председништво Демократског фронта данас је одржало још једну ванредну седницу, констатујући да најновија акција режима «хапшења» бившег команданта жандармерије Србије и двадесет анонимних лица, представља наставак бљутаве кампање», наводи ДФ.

 

ДФ наводи и да ја непобитна чињеница Дикића добро познају бивши шеф црногорске полиције Веселин Вељовић и незванични саветник премијера Ђукановића, Владимир Беба Поповић.

 

«Нико из опозиције са Дикићем никад није имао било какав контакт, тако да је логичније, да ако је ова ухапшена група планирала да неком нешто нажао уради, пре ће бити да је то било усмерено против опозиције, него што им је био циљ да науде старим пријатељима из црногорског режима», додају из ДФ.

 

ДФ је позвао Тужилаштво да не сакрива информације од црногорске јавности и да се не ставља у пропагандну службу режимских медија «пошто се директно меша у изборни процес и чини кривично дело.»

Тагови: ;