У Бијелом Пољу, у месту Недакуси, потпредседник општине Бијело Поље и високи функционер ДПС-а, Петар Смоловић, са једним бројем активиста Демократске партије социјалиста Црна Горе физички је насрнуо на Марка Љујића, члана Главног одбора и кандидата Демократа за посланика у Скупштини Црне Горе, саопштавају Демократе.

 

dps-bijelo-polje

 

Наиме, Марко Љујић је по пријави једног броја чланова Демократа да се у месту Недакуси у Бијелом Пољу у једном од кафића-кладионица, врши откуп личних карата, својим возилом обишао лице места догађаја.

 

 

Док се налазио у возилу, испред назначеног објекта, висиоки функционер ДПС-а Петар Смоловић, са једним бројем активиста пришао је возилу у ком се налазио кандидат за посланика Демократа. Смоловић је са својим партијским активистима примјеном силе извукао из возила Марка Љујића, наносећи му лакше телесне повреде и одвео га иза објекта у ком се, према назначеним сумњама, врши откуп личних карата, где се наставило физичко малтретирање.

 

„Позивамо надлежне државне органе да одмах реагују поводом назначеног случаја, док Ђукановићу поручујемо да га се не бојимо, да ћемо се борити свим демократским средствима и да нема те злоупотребе која га може спасити од изборног пораза. Готов је!“, поручују Демократе.

 

 

ИН4С

Тагови: ; ; ;