Премијер Србије Александар Вучић очекује да ће сјутра имати прецизне податке везане за случај хапшења Братислава Дикића и групе људи из Србије, који су у Црној Гори осумњичени за планирање терористичких напада.

 

aleksandar-vucic

 

Вучић изјавио је у Новом Саду да је Србија почела сарадњу са Црном Гором око хапшења српских држављана у Црној Гори пре парламентарних избора, преноси Б92.

 

«Почели смо сарадњу са црногорским органима, сутра ћу о томе да дам више информација. У претходних 24 часа дошли смо до информација о неким стварима до којих ни Црна Гора није дошла. Када те информације употпунимо, обратићемо се јавности», рекао је Вучић новинарима у Новом Саду.

 

Премијер Црне Горе Мило Ђукановић је након састанка казао да је током разговора добио информације које су га учврстиле у уверењу да је активност једне групе људи, који су «покушали организовати криминалну групу и спровести одређене терористичке акте на простору Црне Горе, била акција која је опасно претила држави, њеној националној безбедности и сигурности њених грађана».

Тагови: ; ;