Председник Републике Српске Милорад Додик и амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић оценили су да су односи Српске и Србије на најбољем могућем нивоу, да се континуирано побољшавају и да се заједнички пројекти успешно реализују.

dodik-u-1

«Упознао сам амбасадора Вукићевића о нашим напорима да Републику Српску ојачамо и учинимо економски стабилном», рекао је Додик новинарима након састанка, преносе бањалучки медији.

 

Додик је нагласио да је Република Српска након локалних избора додатно политички стабилизована и да Српска уопште није политички поларизована, како су то неки злонамерни покушавали да представе.

 

«Народ је јасно рекао и дао подршку одређеним политичким снагама, са СНСД-ом на челу, који су освојили величанствену победу на локалним изборима у БиХ», нагласио је Додик који је и председник СНСД-а.

 

Истакао је да се народ определио за политику чувања Републике Српске, а не за политику коју су у Сарајеву водили представници Српске.

 

«Наши наредни кораци ићи ће у правцу даљег развоја Републике Српске и њене привреде и економије», поручио је председник Српске.

 

 

РТС

Тагови: ;