Евидентно је да предизборна грозница тресе Америку, али ратнохушкачка политика присталица кандидата Демократске странке Хилари Клинтон, почиње да личи на масовну хистерију и опседнутост ратом против Русије.

 cv2ukvfuiaarsrd

Стиче се утисак да је попагандна машинерија изборног штаба Хилари Клинтон изгубила компас и везу са стварношћу. На друштвеним мрежама феминистичко орјентисана група присталица Клинтонове објављује фотографије младих девојака у пуној ратној опреми. Поруке које прате фотографије недвосмислено су ратнохушкачког карактера. Као главни непријатељ представљена је Русија..

 

“Не само да ћемо гласати за Хилари,ми ћемо се борити за њу,“  једна је од порука.

 

На једној од пропагандних фотографија је питање упућено америчком народу: „Она (Хилари Клинтон) ће кренути у рат против Русије, хоћеш ли се одазвати позиву?“

 cvzkdvhuiaavkiz

 

На фотографији младе девојке чије је лице офарбано маскирним бојама, (а која вероватно нема појма о ратним страхотама) је исписана  порука: “Прво ће пасти Трамп а након њега Путин.

 cv21koaw8aqzxsz

 

Још морбиднија је фотографија, која се може сматрати индиректном претњом смрћу упућеној Путину, да је након Садама и Гадафија, следећи!?

 cv1wfvqwyaa9tdu

Американци различито реагују на ово маркетиншко предизборно лудило присталица Демократа. Док већина упада у масовну хистерију и опседнутост ратом, спорадично понеки глас разума преовлада, попут фотографије мале девојчице и њене мајке која је пропраћена коментаром : „Мама да ли ме волиш?  Да душо. Па зашто онда хоћеш да гласаш за жену која ће ме послати у рат?»

 

Још тежа за разумевање нормалном човеку је фотографија забринутог тинејџера, који говори својој мајци да се плаши да иде у рат, на шта добија њен одговор: „Не буди себичан, мама жели жену за председника“

cv2whhxweaat_ah 

Питам се као човек и мајка, да ли ће „несебична“ жеља дотичне амариканке, да на место председника буде жена, бити довољна компензација ако јој се син кући врати у мртвачком ковчегу?  

cv2mu95umaazwtw

Куда иде овај Свет?!

 

Аутор Лола Ђорђевић

 

 

Тагови: ; ; ;