Током предизборног скупа  на коме су се окупили представници ЛГБТ заједнице у Вилтон Манорсу на Флориди, Хилари Клинтон је изјавила да се неће зауставити упркос могућности поновног отварања истраге ротив ње.

hillari_klinton

„ Нећемо дозволити да нам скрену пажњу, чим год да нас наши противници гађају — рекла је Клинтонова, а преноси  агенција АП.

 

Саветници Клинтонове и чланови Демократске странке поново су позвали директора ФБИ Џејмса Комија да изнесе више детаља о мејловима и да каже да ли их је сам прегледао. Председник њене кампање Џон Подеста је рекао да је начин на који се Коми бави овим проблем непримерен.

 

Сама Клинтонова није директно поменула нову истрагу, али је јуче критиковала ФБИ због нетранспрентности док је данас покушала да преусмери пажњу на Трампа приказујући га као себичног милијардера који нема саосећања за друге.

 

ФБИ је пре два дана саопштио да испитује могућност поновне истраге након што су пронађени нови мејлови са приватног сервера Хилари Клинтон који би могли садржати поверљиве информације. ФБИ је у јулу саопштио да је истрага у вези с тим завршена, преноси АП.

Тагови: ; ;