Федерални истражни биро (ФБИ) још није  пронашао  ништа што може да повеже  председничког кандидата Републиканске странке, Доналда Трумпа са руским властима. Ово је објављено у листу Њу Јорк Тајмс

Republican presidential candidate, Donald Trump, participates in a town hall Saturday, April 2, 2016, in Rothschild, Wis. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)

«Званичници обавештајних  агенција, су изјавили да ниједна истрага још није открила никакву нит која повезује Трумпа са руском владом.

 

ФБИ је вршио  посматрање и тестирање блиских саветника  Доналда Трумпа, због могућности  пословних контаката са руским финансијерима, као и могућих контаката са онима који су били укључени у сајбер напад на рачунаре Демократске странке, «- пише лист..

 

«ФБИ и обавештајне агенције више  верују да је хаковање е-маил  демократа имало за циљ да спречи одржавање председничких избора него  да помогне да  победи Трумп» — пише лист.

 

Према писању листа међутим, америчке обавештајне агенције и даље сумњиче  Русију за  учествовање у хакерским нападима  на сервере  и рачуне чланова Демократске странке.

Тагови: ; ; ;