ФОТО: Руси слетели на Батајницу, дочекани хлебом и сољу

Три војно-транспортна руска авиона „Иљушин“ са 212 припадника руске војске долетела су на батајнички аеродром … Читать далее ФОТО: Руси слетели на Батајницу, дочекани хлебом и сољу