Супруга републиканског кандидата за Председника САД Доналда Трампа Меланија Трамп се, по први пут, обратила гласачима на сопственом предизборном скупу у четвртак увече у предграђу Филаделфије. Она је поручила да ће се, ако постане прва дама, фокусирати на борбу против претњи на интернету и да је то део њеног залагања за жене и децу јер је америчка култура постала исувише груба, поготову у погледу деце и тинејџера. Она сматра да је апсолутно неприхватљиво да деца буду анонимно исмевана, застрашивана и нападана путем интернета.

 

melanija-tramp-1448461999-73408

 

Меланија је у Филаделфији подсетила људе да је одрасла у родној Словенији, али да је за њу Америка била појам за слободу и могућности и да је њено пресељење у САД и добијање држављанства било за њу највећа привилегија на свету.

 

„Надам се да ће Америка Меланију заволети баш као што она воли амерички народ“, рекла је супруга Трамповог кандидата за потпредседника САД Карен Пенс.

 

„Морамо победити 8 новембра и морамо се ујединити као Американци. Морамо се једни према другима понашати са поштовањем и љубазношћу чак и када се не слажемо“, закључила је Меланија Трамп, а преноси Ројтерс.

 

Меланија Трамп би могла, после два века, да постане прва америчка дама рођена у иностранству.

 

Ката

Тагови: ; ; ;