Представнице жена Демократског фронта одржале су данас перформанс испред зграде Тужилаштва показујући тиме, како су навеле, шта народ мисли о специјалном државном тужиоцу Миливоју Катнићу. Перформансом под називом „Праћком на државу“ оне су нагласиле да је крунска спрдња овог режима и самог Катнића заплена праћака као доказа за планирање наводног државног удара.

 

df-zene-3-640x436

 

Представнице жена ДФ-а су праћкама симулирале како би изгледао напад „страшних терориста“ на државу.

 

„Пошто се специјални државни тужилац отворено ставио у службу режима Мила Ђукановића, покушавајући да противуставно устоличи Душка Марковића за премијера ми смо овде дошле да покажемо Катнићу шта о њему говори народ и шта људи мисле о њему,“ нагласила је функционерка Нове српске демократије и чланица Жена ДФ-а Марина Јочић.

 

„После његове директне комуникације са Богом, са Косанчић Иваном, после хапшења и производње у терористе пољопривредних произвођача, рибара, музиканата, после довођења Синђе из Београда владиним авионом – као крунска спрдња овог режима и самог Катнића је заплена праћака као крунски доказ за планирање државног удара,“ напоменула је Јочић.

Тагови: ; ;