Савез независних социјалдемократа најоштрије осуђује претњу коју је председнику Републике Српске Милораду Додику упутио Бакир Изетбеговић и поручују му да су грађани Републике Српске једини који имају право и могућност да одлучују да ли ће Додик бити промењен.

 

snsd

 

 

ИЗЕТБЕГОВИЋ ПОРУЧИО ДОДИКУ: МЕЊАЈ СЕ ИЛИ ЋЕШ БИТИ ПРОМЕЊЕН

 

СНСД подсећа Бакира Изетбеговића да су грађани Републике Српске, једини на свету који имају право и могућност да одлучују о томе да ли ће Милорад Додик бити промењен, пре месец дана политичкој партији коју он предводи дали максимално поверење.

 

«У потпуности смо уверени да управо одличан изборни резултат Милорада Додика и СНСД-а фрустрира Бакира Изетбеговића, вероватно и више од очајног изборног резултата СДА, али бисмо, као редак позитиван потез Бакира Изетбеговића, поздравили његову одлуку да јавност ускрати од презентације те, сасвим разумљиве, фрустрације», наводи се у саопштењу из СНСД-а.

СНСД подсећа, како кажу, умишљеног високог представника, Изетбеговића, да је време у којем је по жељи бошњачких политичких лидера смењивано демократски изабрано руководство Републике Српске, одавно завршено и то првенствено и управо, захваљујући Милораду Додику.
СНСД сматра крајње лицемерним Изетбеговићево етикетирање Републике Српске и Милорада Додика као кочничара напретка у БиХ с обзиром на чињеницу да је управо искључива и игнорантска бошњачка политика предвођена Бакиром Изетбеговићем најизраженија кочница било каквог напретка у БиХ.

 

 

РТРС

Тагови: ; ; ;