Београђанка Милка Милисављевић (85) је код новог америчког Председника радила пуних осам година.

 

milka-milisavljevic-donald-tramp-deca-sinovi-cuvanje-srbija-srpkinja-pred-1478816955-1032705

 

«Доналд Трамп је много добар и вредан човек. Није џангризав. То је човек који има добру и велику душу. Он сваког воли, не зна да мрзи људе. Код њега нема извештачености, све је природно. Иначе, много воли Србију, а воли и српски народ и српске жене», каже бака Милка Милисављевић, Српкиња која је крајем седамдесетих и осамдесетих година чувала двојицу синова новог Председника САД Доналда Трампа.

 

Она је за Трампа радила осам година, а он ју је гледао као члана породице. Због тога се осећала као код своје куће, каже бака Милка.

 

«Чувала сам Трампу синове Доналда Џуниора и Ерика. Као дадиља сам код Доналда провела осам година. Добро је плаћао, био је дарежљив. Замислите, за сваки рођендан ми је давао по хиљаду долара. Иначе, волела сам много његову децу и она мене. Ма, волела сам их више него себе, волим их и дан-данас», каже ова бака.

 

Она каже да је Трамп био посебно пажљив према својим наследницима и да се трудио да им посвети што више времена.

 

«Дође кући, опере руке, остави сако на своје место јер од жене Иване није смео да га баци било где, и одмах грли и љуби децу. Волео је да их држи на крилу и тако прича са њима. Питао их је како су провели дан, али их је испитивао и каква сам ја. Није се баш нешто играо са њима, више је волео да причају», каже бака Милка и додаје да јој је жао што се Доналд растао од Иванке јер су се у браку лепо слагали.

 

«Хоћу да му пожелим срећу у послу и у животу са Меланијом и децом и да буде довека Председник Америке. Хоћу и да му кажем да верујем да ће помоћи свом народу, али да ће настојати да не буде немира ни у једној земљи. Он је увек за мир, није за сукобе. Такође, желела бих да га позовем да дође у Србију. Приредила бих му леп, прави српски ручак овде код мене», каже бака за Ало.

 

Ката

Тагови: ; ; ;