Масовни протести у САД, након избора Доналда Трампа за Председника, се изводе по украјинском сценарију, каже директор News Front Константин Книрик.

 

1

 

«Исти такви скупови људи су били на два Мајдана у Кијеву и исти су постови по друштвеним мрежама. Само што је у Украјини било куповање, а у САД позивају људе да изађу и заштите своју земљу», написао је Книрик на свом ФБ профилу.

 

Американцима се нуди да за новац пођу на протесте.

 

2

 

«Постоји неколико дојава о првим покушајима Мајдана у САД. Прво, као по неком правилу из приручника за обуку, крећу студенти. Што је најважније, све се ради искључиво за новац», пише Книрик.

 

Према његовим речима, криза у САД је неизбежна.

 

«Не знам какав је Трамп, лош или добар, али политичка криза у САД је евидентна и мислим да ће демонске силе, које већ имају искуства у неколико озбиљних промена режима, да креирају политичку ситуацију», сматра Книрик.

 

Демонстрације на улицама многих градова у САД су дефинитивно знак за нову председничку администрацију која ће почети са радом од јануара 2017 године.

 

3

 

«Мислим да ће нова администрација Председника Трампа дефинитивно да се озбиљније бави домаћим питањима, а да ће зауставити окупацију туђих територија. Мислим да су балтичке државе и Украјина бонус», додао је Книрик.

 

Доналд Трамп је званично победио на председничким изборима у САД, поразивши Хилари Клинтон. На тај начин је Трамп постао 45 Председник САД.

 

За Републиканца је гласало скоро 56,9 милиона људи, а за Клинтонову 55,8 милиона.

 

1-1-1

 

Формална процедура објаве гласања ће се одржати 19 децембра, а 6 јануара 2017 ће Конгрес усвојити резултат. Инаугурација изабраног Председника је заказана за 20 јануар.

 

Ката

 

Тагови: ; ; ;