Пише Александар Роџерс

 

Жао ми је што сам успео да се кладим у коњак само са пар људи. Остали, који су категорички тврдили да Трампу никад неће дозволити да победи, нису се усудили да се кладе у нешто. С друге стране, да сам се са свима кладио у коњак, тако човек може и да се запије.

 

Старој вештици није помогла ни елитна америчка јединица за специјалне операције која је послата да гине у опсади Мосула.

 

Путин је поставио за губернатора Северноамеричког федералног округа Доналда Фредовича Трампа.

 

1-1-1

 

Знам, није лепо бити злурад, али, грешна ми душа, мораћу мало. Па, да приступимо..

 

Сад ћу да вам изложим цео сценарио шта ће се догађати после Трампове победе.

 

1. Током последњих годину дана, медији под контролом демократа, стручњаци и остале структуре су својски пљували и брисали ноге о Трампа, такмичећи се ко ће га више увредити. А пошто је он прилично егоистичан и самозаљубљен лик, после инаугурације ће им сигурно приредити васпитно-показно кажњавање.

 

Неки, попут Пола Кругмана, који је пас на ланцу демократа, већ су почели да цвиле у ишчекивању пакла који ће им приредити Трамп. Што се тиче саме вештице Клинтон, њу чека затвор зато што је то предизборно обећање које ће Трампу бити и лако и пријатно да испуни. Специјално за те потребе, Трамп има таквог компањона као што је Треј Гауди, који је постао конгресмен као тужилац. Ретко педантан чика, а ужива у свом послу.

 

2. Одмах можете да одбаците могућност да ће тајне службе смакнути Трампа. Демократе, на челу са Клинтоновом, су уцењивале директора FBI Џејмса Комија како би затворио случај са поштанским севером, а потом су обећале да ће га отпустити. Тако да ће он чувати Трампа као рођеног и неће дозволити да сенка падне на њега. И не само он.

 

3. Трамп ће почети да се бави проблемима америчке економије. И почеће од смањења буџета.

 

Шта ће отићи под нож?

 

а) Војни расходи. Како на издржавање небројених америчких база по целој планети, тако и на разноразне безумне пројекте оружја будућности. Тим пре неће давати оружје разним преварантима који су ухваћени да га препродају терористима.

 

б) Губиташки и бескорисни политички пројекти. На пример, помагање нацистичком режиму узурпатора Порошенка. И разноразним русофобским ждерачима грантова.

 

Ништа лично, само пословно. Старт-ап предузећа која послују са губицима се затварају, а онемоћали коњи се убијају.

 

И онда ће мали нацисти на ланцу, који су измилели из бункера да кољу Москаље, како смо више пута и предвиђали, остати један на један са великим и страшним северним медведом.

 

Оним који се три године претварао да спава док је оно мало на ланцу лајало и крештало испред улаза у његов брлог.

 

А када се то догоди, вазелин ће прво морати да заслуже, преносе fakti.org

 

Ката

Тагови: