Честитка на победи новоизабраном америчком Председнику Доналда Трампа стигла је данас и са бањалучких улица. Камион, са фотографијама Доналда Трампа и Председника Русије Владимира Путина и натписом «Нада за светску правду» и «Честитамо», данас је кроз центар Бањалуке провезао Дане Чанковић из Српске напредног покрета.

 

tramp

 

Он се упутио пред Палату Председника РС, али с обзиром да је у том делу улице Бана Милосављевића саобраћај забрањен, није стигао на одредиште, пише atvbl.com

 

Победа Доналда Трампа је дала наду многим грађанима широм света, уморним од експанзионистичке-колонијалних ратова САД који су довели до потпуног колапса медитеранских земаља, а индиректно и Европе, истиче редакција портала «ИН4С», која је поставила билборд подршке Путину и Трампу у центу Подгорице.

 

donald

 

«Изјаве Доналда Трампа, који не подржава НАТО, као и његов став да се обнове односи са Русијом који су за време Обамине администрације стигли до антируске хистерије у ЕУ и САД, најављују нову политичку климу и смиривање ратних и економских жаришта.

 

Тако је у Црној Гори, која је према анкетама подржавала Трампову кандидатуру са чак 84%, освануо билборд на којме су представљени руски Председник Владимир Путин и новоизабрани амерички Председник Доналд Трамп са допуњеном поруком из његове председничке кампање: ‘Учинимо свет поново великим — заједно’.

 

putin

 

 

Ката

Тагови: ; ; ; ; ;