У Црној Гори, која је према анкетама подржавала Трампову кандидатуру са чак 84%, освануо билборд портала ИН4С на којем су представљени руски председник Владимир Путин и новоизабрани амерички председник Доналд Трамп са допуњеном поруком из његове председничке кампање: „Учинимо свет поново великим – заједно“.

putin-tramp-in4s-640x398

Победа Доналда Трампа дала је наду многим грађанима широм света, уморним од експазионистичко-колонијалних ратова САД, који су довели до потпуног колапса медитеранских земаља, а индиректно и Европе, наводи се у саопштењу тог портала.

Изјаве Доналда Трампа који не подржава НАТО, као и његов став да се обнове односи са Русијом, који су за вријеме Обамине администрације стигли до антируске хистерије у ЕУ и САД, најављују нову политичку климу и смиривање ратних као и економских жаришта.

Ово је израз наде људи широм планете, као и портала ИН4С, да стратешко партнерство Русије и САД, оличено кроз сарадњу предсједника Путина и Трампа, може да учини свет опет безбедним и перспективним.

Слични билборди појавили су се након Трампове побједе у Србији и Републици Српској, гдје су грађани такође у великом броју подржавали његову кандидатуру.

Тагови: ; ;