Посвећено свим браниоцима и онима који верују у победу Новорусије.

 

xw_1311604

 

Украјински медији нештедимице шаљу увреде на рачун становника Донбаса. Није то грешка само украјинских новинара, већ је казнена експедиција одлучила да почисти Донбас од његових становника. Они желе да добију земљу, некретнине и послушне робове. Желе да од домаћина начине послушнике који ће служити нове робовласнике. Али, онај ко не зна историју, увек прави исте грешке.

 

«Уморан сам од тога да се моја породица крије у подруму. Оставите ме на миру. Ја одавде не идем и бранићу ову земљу до победе. Не знам колико ће се рат наставити. Ово затезање већ дуго траје. То такозвано примирје, током кога наши људи умиру, је политичка игра и већ смета. Ми све испуњавамо, а само погледајте ароганцију друге стране», прича борац војске ДНР распоређен у Зајцеву.

 

Становници ДНР и ЛНР нису негативни према становницима Украјине, али имају много питања за кијевске власти и националисте.

 

 

«Радите браћо!» је први документарни филм из серијала «Супротни утисак». У филму су постављена питања и дати одговори на болне и животне теме. Такође је приказана та танка линија којом се креће истина и снага херојског руског народа.

 

Филм је режирао Иван Прокопов.

 

Ката

Тагови: ; ;