Последњих дана медији преносе вест да је после пораза на председничким изборима у САД, Хилари Клинтон пала у депресију и да нема жељу да изађе из куће.

 

Александар Золдостанов Хирург, оснивач и вођа «Ноћних вукова» одговарајући на питање новинара Националног сервиса вести, да ли је спреман да провоза на свом мотоциклу Клинтонову да би одагнао њену тугу, то категорички одбио.

 

alexander-zaldostanov-1

 

«Волим да провозам млађе! Можда би јој вожњом све глупости из главе отишле али ја њу ипак не бих ставио на мотор. Превише често губи свест, тетура се, пада..није она(Клинтонова) за то,» изјавио је чувени Хирург.

 

Уместо тога, Хирург предлаже да треба позвати Клинтонову на отварање парка «Патриот» у Севастопољу, где би  се могла забавити и упознати са Русима.

 

aleksandar-hirurg-putin-nocni-vukovi-bajker-rojters-1385382212-402645

 

«Ја бих је позвао на отварање  парка «Патриот» у Севастопољу, које ће се одржати 26. новембара. Она је веома уморна од политичке дебате, тако да ће јој пријати мало игре и националне кухиње. Видећете – заволеће Русију и руски народ ће јој се допасти. Многе војне силе смо тако преваспитали», изјавио је вођа Ноћних вукова.

 

Подсетимо да 8. новембар, Хилари Клинтон је изгубила на председничким изборима Усад,освојивши  само 228 изборних гласова, док је њен супарник, Доналд Трамп освојио 290.

 

У свом првом званичном наступу после избора у јавности Клинтонова је признала да након пораза није  желела да напусти кућу, већ је  само имала жељу да се «увије у ћебе на каучу у друштву књиге и паса».

 

Лола

Тагови: ; ; ;