Београђанин Немања Ристић поднио је данас кривичне пријаве против Миливоја Катнића, специјалног тужиоца Црне Горе и Александра Синђелића, јер су га лажно оптужили да је учествовао у стварању криминалне организације, која је на дан избора у Црној Гори требала да ухапси премијера Мила Ђукановића.

 

nemanja-ristic-640x486

 

Име Немање Ристића налази се у наредби за спровођење истраге, везано за овај догађај, а та наредба објављена је у појединим медијима. Ристић каже да је лаж да он има везе са групом у којој је Синђелић и тврди да га нико није саслушавао поводом свега овога.

 

„Прочитао сам данас у медијима да ме тужилаштво Црне Горе терети да сам са Синђелићем правио неку криминалну организацију да вршимо терористичке нападе. То је лаж и због тога сам данас поднио кривичне пријаве против Синђелића и Миливоја Катнића, специјалног тужиоца Црне Горе.

 

Против мене се не води никакава истрага, нико ме није звао да дам изјаву у тужилаштву и ово је класична подметачина.

 

Синђелић је полицијски доушник и лажно ме оптужио да имам везе са њим и плановима његових ментора. Слободно се шетам Београдом, живим породичним животом, нијесам криминалац и зато сам одлучио да поднесем пријаве против Синђелића и Катнића,“ саопштио је Ристић у разговору за „ИН4С“.

Тагови: ; ;