Пише Ростислав Ишћенко
fakti.rs
Превео Срђан Ђорђевић

 

Амерички милијардер Џорџ Сорош је обећао да ће донирати 10 милиона долара за борбу против злочина изазваних мржњом.

 

Какви су то злочини? Коме је намењен овај сигнал? Можда, руководству Украјине?

 

Тешко.

 

Са тачке гледишта Сороша, који је активно учествовао у финансирању државног удара у Украјини фебруара 2014 године, током кога су нацистички бандити дошли на власт у Кијеву, сви они су добри људи и патентиране демократе. Доказ њихове „демократичности“ су русофобија, својствена и самом Сорошу, реализација глобалистичких планова које доводи у питање једино постојање Русије, и перманентна спремност да се боре за „права“ свакаквих девијантних мањина. Није случајно да је једини велики јавни догађај у скоро три године актуелног режима, осим спаљивања антифашиста у Дому синдиката у Одеси, био одржавање геј параде у Кијеву.

 

protesti-27

 

Не. Вест о 10 милиона долара треба да алармира новоизабраног Председника САД Доналда Трампа. У САД се под термином борбе против злочина изазваних мржњом, подразумева заштита права девијантних и маргиналних мањина. Сорош њих планира да штити управо од Трампа, који је први Председник САД у последње 24 године који се бави заштитом права већинског становништва у својој земљи, а не свакаквих мањина које паразитирају на њеном телу.

 

Сорош за саме мањине и јесте и није забринут. Сорош заправо мрзи Трампа као представника и портпарола интереса побуњене националне индустријске елите, која је у савезу са нестајућом средњом класом успела да подигне успешну побуну против глобалиста-компрадора из дела мултинационалних корпорација, чији је Сорош заштитни знак. Мањине су потребне Сорошу као ован против Трампа.

 

Глобалисти су много пута организовали „мирне“ и немирне преврате у оним земљама, где је на изборима побеђивао представник националне бизнис-елите, који ставља интересе своје земље изнад интереса глобалистичке финансијско-политичке групе. У ствари, и напади на Русију који трају већ деценију и по, повезани су у првом реду са чињеницом да је после 2000 године процес национализације руске елите почео да јача. Управо ове национализоване елите, ослањајући се на снагу нуклеарне силе и велике количине ресурса, а сада и на капацитете оживљене руске индустрије, биле су камен спотицања на путу ка глобалистичком унифицираном свету.

 

Сада овај део глобалиста, изгубивши заједно са Хилари Клинтон, која се не мири са поразом, покушава да прекомпонује резултате америчких избора. Метод је јасан — „обојена револуција“. Као што је познато, за „обојену револуцију“ неопходна је маса на улицама, која ће се тући са полицијом, организовати провокације против непожељног политичара и свим силама гурати ситуацију ка крвопролићу. Пожељно је да масе што више шокира друштво, како би се противник могао назвати „крвавим режимом“.

 

Нема бољих од маргиналних и девијантних мањина за улогу уличних провокатора. Током дугих година политичке толеранције они су навикли да им је све дозвољено и да нико нема право да их доведе у ред. Због тога се они не плаше представника власти. Они сматрају да по дефиницији сила против њих не сме бити употребљена. При чему су сами спремни да употребе силу. Спремни су да униште туђу имовину, сакате, а по потреби и убијају противнике.

 

Генерално, они ће сами иницирати жесток одговор. А ако се он деси, биће истински изненађени, бесни и апеловаће на цео свет о гажењу њихових права и слобода. Осим тога, у последњих неколико деценија ове мањине се константо налазе у мејнстрим медијима. У том смислу, водећи кадрови, и већина водећих новинара америчких медија, делимично су састављени од представника ових мањина, делимично од људи који верују у дух толеранције. То јест, улични провокатори се апсолутно могу уздати у масовну подршку медија.

 

Даље се поставља само једно питање: хоће ли Сорош и глобалисти иза његових леђа имати довољно административних и оружаних могућности да медијски подржани бунт маргиналаца претворе у истински државни удар. Сама чињеница да јавно издвајају донације за мањине сведочи томе да су глобалисти спремни да покушају. И не треба да вас завара мизерност суме (само 10 милиона долара). У овом случају је најважнији- јавни сигнал свим антитрампистима да се супротстављање наставља и да је део глобалиста спреман да иде до краја, не зазирући чак ни пред опасношћу од грађанског рата у САД.

 

Ових 10 милиона долара су барјак који је подигао Сорош, око којег треба да се уједине непокорни. Ако таквих немилосрдних као он сам, буде довољно, пара неће фалити.

 

Рат је објављен. Да видимо, како ће одговорити Трамп.

 

Ката

Тагови: ; ;