Водитељу босанско херцеговачке телевизије „Фаце ТВ,“ Сенаду Хаџифејзовићу је прилично засметала изјава Колинде Грабар Китаровић о радикализацији ислама у БиХ, па јој је упутио видео поруку у секстичком тону.

 

620_400_1431338477kolinda_grabar_kitarovic

Хрватска председница Килинда Грабар Китаровић је у интервуу за амерички Дифенс Њуз изјавила да је нестабилност БиХ највећа сигурносна претња по Хрватску. Колинда је у том истом интервју изјавила, да је у Републици Српској снажан утицај Русије, а да се у БиХ уплићу друге земље.

 

Међутим, оно што је највише засметало водитељу, је Колиндина изјава радикализацији ислама у БиХ.

 

«Ислам који смо познавали у БиХ се мења, постаје радикалнији, посебно у сеоским подручјима, мења се начин живота, чак и изглед људи у смислу одевања и понашања и много ригидније интерпретације вредности ислама», изјавила је Грабар Китаровић.

 

Водитељ Фаце ТВ је због ове изјаве јавно упитио видео поруку Колинди Грабар Китаровић дајући јој тиме «подуку из веронаука».

«Порука из веронаука за хрватску председницу, другарицу Колинду. Особа може, али не мора религијски постати радикална. Тумачења вера су вам банална. Не пристаје вам бити манијакална нити антиклерикална. Грешка вам је кардинална, питајте босанског кардинала. Тек понека плавуша је банална. Ви морате бити личност интелектуална. Ви сте особа сензуална, наша стања према вама су веома емоционална. Гледе нас Босанаца ви сте госпођа фатална, дапаче штавише жена идеална. Не кварите наша осећања, додуше мушки оријентална према вама. Другарице председнице за мене би један интервју с вама била задовољштина ненормална,» поручио је водитељ.

И на крају видео поруке, водитељ је поручио Колинди: „у стресу сте, пријала би вам терапија физикална, и то заиста, врло, врло радикална.“

Извор Агенције

Тагови: ; ; ;